8 Nisan 2020 Çarşamba

Ücretsiz Film ve Dizi İndirme! Nasıl İndirilir?


Günümüzdeki bir çok işimizi internet üzerinden yaptığımız gibi artık izleyeceğimiz birçok şeyi de televizyon yerine internet ortamından izleyebilmekteyiz. Bu nedenle istediğimiz zaman istediğimiz ortamda bir şeyler izleyebilmemiz için istediğimiz film veya dizileri indirmemiz gerekiyor. Ücretsiz Film ve Dizi İndirme.

Birçok yerde bu konu hakkında sorulan sorulara tanıklık etmişliğim var ve hatta benimde film indirmem gereken zamanlar oldu. Sizlere bu yazımızın içerisinde vereceğim siteden rahatlıkla dilediğiniz filmleri ve dizileri ücretsiz olarak indirebileceksiniz. 

Şuan belkide yüzlerce film izleme sitesi bulunan internet aleminde film indirme siteleri çok az veya film kalitesini fazlasıyla düşük bir oranda indirmemize izin veriliyor. Sizlere önereceğim bu site sayesinde, çoğu filmde 360p, 480p, 720p ve 1080p seçenekleri ile kaliteli film indirebileceksiniz. Hem telefonunuzdan hem de bilgisayardan yapabileceğiniz bu yolu çok beğeneceksiniz.



İlk başta buraya tıklayarak size bahsettiğim siteye ulaşabilirsiniz. Sitede binlerce film ve dizi mevcut olduğundan aradığınız filmi bulamama gibi bir ihtimaliniz yok denecek kadar az.
İzlemek istediğiniz filmi ararken dikkatli olmanız gereken nokta filmin adını doğru yazıp yazmadığınız, bu konuya dikkat ederseniz istediğiniz filmi/dizi rahatlıkla bulabileceksiniz.
Ücretsiz Film ve Dizi İndirme. İstedğiniz filmi bulduktan sonra Türkçe Dublaj mı yoksa Alt Yazılı  isteğinize göre seçin.    

Çıkan ekranda videonun üstünde Alternatif seçeneğini tıklıyoruz ve video türlerinin birini seçiyoruz. Çoğu film de vip seçeneği mevcuttur. Bazı filmlerde bulunmasa da farklı seçeneklere bakarak da indirme yapabilirsiniz.

Sonraki adım ekranın ortasında ok ile işaretlenen yerde Filmi İndir butonu bulunmakta, oraya tıklayarak rahatlıkla filmi indirmek istediğiniz pikseli seçip, indirme işlemini başlatabilirsiniz. İndirdikten sonra mısırınızı alıp keyif yapma zamanı..👍

İyi seyirler...

    Seç :
  • VEYA
  • Yorum Yap
Hiç yorum yok:
Write yorum