6 Nisan 2020 Pazartesi

INSTAGRAMDAN NASIL PARA KAZANILIR


Büyük ihtimalle paylaştıkları fotoğraf ve videolar sayesinde para kazanan instagram fenomenleri işitmişsinizdir. Siz de bu hesaplara bakarak belki bende böyle bir şey yaparım diye düşünmüşsünüzdür. Eğer bu yolda kararlıysanız ve bir şeyler yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.


İlk olarak instagram üzerinden para kazanmak düşünüldüğü kadar zor değil. Ama dikkatli olmamız gereken şeyler de var. Özellikle bu dönemlerde bot beğeni ve bot takipçi olayı çok artmış durumda, eğer siz instagramdan para kazanmak istiyorsanız bu tür olaylara kesinlikle bulaşmayın.


 Peki Para Kazanmak İçin Kaç Takipçiye Gereklidir ?

Şuana kadar kaç takipçim olması gerek acaba diye düşündüyseniz hiç dert etmeyin düşündüğünüz kadar değil. Ama bu durum farklılık gösteren etkenlere de bağlı.

Eğer sizlere bu konuda sayı vermem gerekirse, takipçiden çok yaklaşık olarak 1500-2500 beğeni alan bir hesabınız varsa, yavaş yavaş para kazanmaya başlayabilirsiniz.

İnstagramdan Nasıl Para Kazanılır ?

Gelelim işin aslına, instagramdan nasıl para kazanılır? İşin aslına bakarsanız bunun birden fazla yolu var desem yalan olmaz. 

1) Yüksek takipçili ve yeterli beğeniye sahip bir hesabınız olduktan sonra yapabileceğiniz para kazanma yollarının başında sponsorlu yayınlar yapmak var. Hesabınıza o kişiyi veya butikleri tanıtan resim ve video atarak takipçilerinize ulaştırıyorsunuz. Bu sayede hem sponsorunuz hem siz güzel meblağlar elde edebilirsiniz.

2) Bir diğer para kazanma yolumuz ise, farklı markaların ürünlerini hesabınız üzerinden satılmasını sağlayarak o üründen komisyon elde etmek. Bu yöntem biraz daha ça istiyor ve yapıldığı taktirde yüklü miktarda paralar kazandırabiliyor.

3) İlgi görebilecek fiziksel veya dijital bir ürün oluşturmak ve birçok platformdan reklamını yapıp pazarlayarak satmak.



Sponsor bulmak, yani size reklam verenin olması için takipçiden çok beğeniye ihtiyacınız vardır. Bu beğeniler sayesinde size reklam vermeyi düşünen şahıs veya butikler, takipçilerinizin sizin attığınız gönderilere değer verdiğini anlayarak reklam vermek için başvuracaktır. Örnek verecek olursak, 30k takipçi ve 5k beğeni alan bir hesaptansa, 15k takipçili 5k hesaba daha çok reklam verme gereksimini duyarlar.

Komisyondan para kazanmak isteyen arkadaşlar ise, bu markaları nereden bulabileceklerini düşündüklerine eminim. Önceden benimde uğraştığım bir konu olduğu için bu konuda tecrübeliyim. Alt kısımda önerdiğim sitelerden sizler birine tıklayarak bu işe gönül rahatlığıyla başlayabilirler.
 


ClickBank : Herkesin katılabileceği katman tabanlı bir komisyona sahip bir ortaklık platformu.
Amazon’un Ortaklık Programı : % 10 komisyon ödeyen popüler bir seçenek.
eBay'ın Ortaklık  Programı : Rahatlıkla ortaklık edebileceğiniz ünlü ortaklık sitesi.

    Seç :
  • VEYA
  • Yorum Yap
Hiç yorum yok:
Write yorum