13 Nisan 2020 Pazartesi

Honor 30 Pro+'ın Odaklama Gücü!

Çin menşeili akıllı telefon üreticisi Huawei’nin alt dalı olan Honor, piyasaya sunduğu telefonlarla dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Şirket, bu başarısını Honor 30 serisiyle, özellikle de kamera özellikleriyle tekrarlayacak gibi duruyor.
Muhteşem hızla odaklanmaya sahip olmasıyla kamerasının gücünü gösterse de buna ek olarak da fotoğraf alanında da önemli gelişmeler kaydettiği doğrudur. Başkan yardımcısı Honor 30 Pro+ ile çekilen fotoğrafları Çin’in sosyal medya platformu olan Weibo’da paylaştı.

Honor 30 Pro+ Kamerası



Yukarıda da gördüğünüz bu fotoğrafla sayesinde Honor 30 Pro+ dillere destan kamerasından ilk örneği görmüş olduk. Şirket tarafından Sosyal Medya Platformunda paylaşılan ve cihazın kamerasının muhteşemliğini gösteren tek kanıt da bu değil. Şirket, Honor 30 Pro+’ın videolarındaki hızlı odaklanma özelliğini de takipçileriyle paylaştı.

Honor başkan yardımcısı, cisimlerin hareketli olduğu durumlarda cismin hareketini yakalamanın oldukça zor olduğu söyleniyor. Özellikle hayvanlar videolarını çekerken bu epey zor oluyor. Tenis topunu yakalamak için zıplayan köpek örneğinde olduğu gibi hayvanların anlık hareketleri yakalamak için doğru, hızlı odaklanma yeteneklerine ve güçlü grafik işleme özelliklerine gereksinim duyuluyor.

Honor 30 Pro+'ın Özellikleri

Açıklanan özellikler, Honor 30 serisinde X-axis Linear motor, ekrana gömülü parmak izi okuyucu, yüksek yenileme hızı, çift hoparlör yenilikçi birçok özellik bulunacak. Honor Başkanı Zhao Ming, Honor 30 serisinin Honor 8’den sonra klasik bir amiral gemisi olacağını söyledi.

Tüm bunlarla bilikte cihazımızın konfigürasyon ve fiyat performansının tatmin edici olacağı akıllarda. Bazı söylemlere göre Honor 30 Pro / 30 Pro+; 6,57 inç, BOE / Visinox, 90 Hz, kıvrımlı OLED ekran kullanacak. Ekran çözünürlüğü 2340 x 1080 olan cihaz, 27 W kablosuz hızlı şarjı da destekleyecek.


    Seç :
  • VEYA
  • Yorum Yap
Hiç yorum yok:
Write yorum